Bekijk de antwoorden
Vlaamse wetenschapsagenda
Over het project
Overzicht
Verborgen parels
Animatievideo
Filmpjes
Partners
Contact
Terug naar het overzicht van de ingediende vragen
Bekijk de 10.559 Vragen voor de Wetenschap
Hoe komt het dat bepaalde voedingsmiddelen (melk, confituur ... ) sneller slecht worden bij onweer?
Deze vraag werd beantwoord. Ontdek meer door op het filmpje of het logo te klikken.
{{video_answer}}
{{link_answers}}
0
0
Reeds gestemd
0
Stem op deze vraag
0
Stem op deze vraag
0
Deel op Facebook
0
Deel op Twitter
Duurzaam veilig gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen: een utopie?
Voedselproductie
Wat kunnen we doen tegen ongewenste organismen?
Ongewenste organismen
Wanneer is voedsel gezond?
Voeding
Wat zijn nuttige micro-organismen?
Nuttige micro-organismen
Bericht van Jenthe G
van
ongeveer 7 jaren geleden
Andere vragen
Hoe leren anderstaligen Nederlands als zoveel mensen in hun omgeving dialect spreken?
Postkaart Y
1 antwoord
0
0
Reeds gestemd
Stem op deze vraag
Stem op deze vraag
lees meer
Hoe komt het dat water van 20° koud aanvoelt terwijl we blij zijn als het buiten 20° is en dat als 'warm' ervaren?
1 antwoord
0
0
Reeds gestemd
Stem op deze vraag
Stem op deze vraag
lees meer