• Bekijk de antwoorden
  • Vlaamse wetenschapsagenda
  • Over het project
    • Overzicht
    • Verborgen parels
    • Animatievideo
    • Filmpjes
    • Partners
    • Contact
Terug naar het overzicht van de ingediende vragen

Bekijk de 10.559 Vragen voor de Wetenschap

Als eiwitschuim instort als er eigeel bij komt, waarom is chocomousse dan toch nog luchtig?

Deze vraag werd beantwoord. Ontdek meer door op het filmpje of het logo te klikken.

{{video_answer}}
{{link_answers}}
  • 1
  • 1 Reeds gestemd 1 Stem op deze vraag 1 Stem op deze vraag
  • 0 Deel op Facebook
  • 0 Deel op Twitter
  • Duurzaam veilig gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen: een utopie?Voedselproductie
  • Hoe verklaren we de enorme verscheidenheid en complexiteit van de wereld?Fundamentele natuurwetten
  • Bericht van Lomme D van KU Leuven
  • ongeveer 7 jaren geleden

Andere vragen

  • Hoe leren anderstaligen Nederlands als zoveel mensen in hun omgeving dialect spreken?

    Postkaart Y
    • 1 antwoord
    • 0
    • 0
    Reeds gestemd Stem op deze vraag Stem op deze vraag lees meer
  • Hoe komt het dat water van 20° koud aanvoelt terwijl we blij zijn als het buiten 20° is en dat als 'warm' ervaren?

    • 1 antwoord
    • 0
    • 0
    Reeds gestemd Stem op deze vraag Stem op deze vraag lees meer
Nog vragen of opmerkingen?
  • kennismakers@fwo.be
Bekijk de antwoorden
Vlaamse wetenschaps agenda
Over het project
  • Overzicht
  • Verborgen parels
  • Animatievideo
  • Filmpjes
  • Partners
  • Contact